Eline Verhoeven-Petersen

Manager Marketing en Communicatie

office

Opleidingen

  • Bachelor Communicatie
  • VWO

Over Eline

Wat is het leukste aan werken bij Westport Notarissen?
Bij Westport Notarissen zitten wij nooit stil, wij zijn constant bezig met verandering en optimalisatie. Het vitaliteitsprogramma, het opstarten van nieuwe dochterondernemingen, de borrel met collega’s, het jonge team; het zijn allemaal zaken waar ik heel blij van word.

Wat is het leukste aan jouw werk?
De flexibiliteit en de veelal positieve reacties op ideeën maakt mijn baan leuk en uitdagend. Ik haal veel voldoening uit mijn werkzaamheden en denk graag mee over de strategie en de interne en externe communicatie van onze organisatie.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?
Mijn functie is heel divers, geen dag is hetzelfde. Ik voel mij verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van de hele organisatie. Dit houdt in dat ik de ene keer teksten schrijf en de andere keer bezig ben met sponsoring, social media, onze website of het organiseren van evenementen voor collega’s.

Wat doe jij graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd wandel ik met mijn mopshond en kook ik graag. Met vrienden en familie eten, koffiedrinken en praten is misschien wel mijn grootste hobby. Sinds kort zit ik op golfles, daar hoop ik heel goed in te worden 😉

nieuwsoverzicht