Joint ventures

U overweegt met uw onderneming om samen te gaan werken met een andere partij. De keuze uit samenwerkingsverbanden (joint ventures) is groot. Variërend van een personenvennootschap, in de vorm van een commanditaire vennootschap of een vennootschap onder firma tot aan een rechtspersoon, in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, een naamloze vennootschap, een coöperatie of een andere rechtspersoon.

Het is essentieel om afspraken over de samenwerking helder te maken en vast te leggen. Voor het kiezen van het juiste samenwerkingsverband en het vastleggen van afspraken staan onze specialisten voor u klaar. Met een ruime ervaring in het begeleiden van strategische samenwerkingen, minderheidsinvesteringen en het opzetten van een samenwerkingsverband, bent u zeker van een goed advies.

Als adviseur in ondernemingsrecht kunt u voor meerdere zaken bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan notarieel advies over grensoverschrijdende transacties. En ook voor het opstellen van governance code staan onze notarissen voor u klaar.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan


    meer diensten