werken bij ons

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Onderstaand een overzicht van de vacatures. Geen vacature die bij je past, maar wel interesse in ons kantoor? Een open sollicitatie mag altijd!

Wij zijn toegankelijk, ondernemend, innovatief en dichtbij.

Wie wij zijn

Qua afkomst, mentaliteit en karakter zijn wij toegankelijk, ondernemend, innovatief en dichtbij: met de kracht van een landelijk kantoor, met lokale vestigingen, samenwerkend met elkaar en met onze cliƫnten. Kennis bundelen en altijd gericht op mensen, op de menselijke maat. Wij hebben focus op oplossingen, service en kwaliteit.

Wat wij doen voor jou

Sport mee met ons vitaliteitsprogramma. Geniet van smoothies en gezonde lunches op kantoor. Onze personeelsvereniging verrast ons een paar keer per jaar met evenementen en iedere week staat er een kist met vers fruit in de keuken. Jezelf blijven ontwikkelen? Dat vinden wij heel belangrijk! Daarom bieden wij voldoende opleidingsmogelijkheden.

wat wij doen voor de omgeving

De wereld is groter dan onze onderneming. Maatschappelijke initiatieven van particulieren, ondernemers, verenigingen en overheid steunen we dan ook actief. Als jij je daarbij wilt inzetten, steunen wij dat. Niet alleen omdat jij je daardoor ontwikkelt, maar ook omdat de wereld daardoor een beetje beter wordt. Graag gaan we voor duurzame relaties: met cliƫnten, met leveranciers en met jou. We weten dat we samen verder komen.

vacatures

Naaldwijk en Wateringen

Startende kandidaat-notarissen familierecht

lees meer

Naaldwijk

Stagiair(e) Communicatie

lees meer