werken bij ons

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Onderstaand een overzicht van de vacatures. Geen vacature die bij je past, maar wel interesse in ons kantoor? Een open sollicitatie mag altijd! Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Rotterdam

Receptionist/telefonist

lees meer

Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht

lees meer

Kandidaat-notaris Vastgoed

lees meer

Wie wij zijn

Wij zijn het notariskantoor van nu en van de toekomst. Modern, hip en met een open cultuur. Wij hebben vestigingen in Naaldwijk en Rotterdam. Met een team van bijna 100 collega’s werken wij met plezier samen. Van jong tot oud, van man tot vrouw.

Wij hebben de mogelijkheden van een groot kantoor. En werken in kleinere teams fijn samen op onze verschillende locaties. De deur staat altijd open, meedenken wordt gewaardeerd. Wij zijn een professioneel kantoor. Voor onze cliënten en naar elkaar.

Wat wij doen voor jou

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan jouw ontwikkeling. Hier horen cursussen en opleidingen bij. Daarnaast vinden wij gezondheid ook belangrijk, daarom hebben wij ons eigen vitaliteitsprogramma: Westport Fit. Westport Fit organiseert gezonde lunches, smoothies en sportieve activiteiten. Op de speciale Westport Fit instagrampagina voor onze collega’s worden tips en inspirerende posts gedeeld in het kader van vitaliteit.

wat wij doen voor de omgeving

Wij zijn betrokken bij onze omgeving. Zo hebben wij onze Westport Foundation opgericht, waarin wij daadwerkelijk onze handen uit de mouwen steken bij bijvoorbeeld goede doelen.

Wij zijn maatschappelijk betrokken middels lidmaatschappen bij MKB, VNO-NCW, Lokale Alliantie tegen financieel misbruik, Rotary, Lions en de Ronde Tafel. Wij sponsoren verschillende sportclubs, initiatieven en natuurlijk de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs. Ook het milieu vinden wij belangrijk, daarom is ons pand in Naaldwijk CO2 neutraal.

onze sollicitatieprocedure

Benieuwd naar onze sollicitatieprocedure? Klik op de button hieronder.