over Westport Notarissen

Het samengaan van onze kantoren leidt tot een ‘nieuw notariskantoor’ met beide voeten in de klei en met opgestroopte mouwen. Complementaire ervaringsgebieden en specialistische kennis maken van ons een allround en groot kantoor in kwaliteit en mogelijkheden om alle notariële diensten aan te bieden.

uw partner

Professioneel en gastvrij, dat kenmerkt ons. Wij hebben eer in de uitoefening van ons ambt. We zijn er trots op en willen het graag en altijd goed doen. Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

onze diensten

Bij ons werken?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij ons op kantoor. Bij het werven van nieuwe collega’s kijken wij naar de kwaliteiten van een persoon. Wij zetten ons in voor gelijke behandeling en kansen.

werken bij ons

waarden

De wereld van het notariaat verandert. Dat maakt ons speelveld groter en het werk en advies gevoeliger. Wij zijn betrokken bij onze klanten, eigen mensen én omgeving en combineren hierbij de nuchtere aanpak van de Rotterdammer met de ondernemende aanpak van de Westlander.

missie

Klanten ontzorgen. Een partner zijn in een veranderende wereld. Vaste rots en aanjager bij alle dynamieken, processen en zekerheden die van invloed zijn op ons leven. Wij zijn groot, maar toch heel betrokken en benaderbaar. U voelt zich thuis bij ons.

Digitaal ondertekenen en identificeren

Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk de video.

mvo

Met de overtuiging dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan alleen voor onze onderneming, zijn wij actief betrokken bij vele maatschappelijke initiatieven van particulieren, ondernemers, verenigingen en overheid.

klanttevredenheidsonderzoek

Wekelijks verzenden wij een klanttevredenheidsonderzoek. Het is altijd fijn om te horen wat wij kunnen verbeteren of waar wij goed in zijn. Wij zijn trots op onze score!

onze initiatieven en lidmaatschappen

Raak Notarissen

Waar eenvoud en digitaal de standaard is. Met een verrassend tarief.

Meer weten

Westport Foundation

Met onze foundation stellen wij geld en tijd beschikbaar voor onze samenleving.

Meer weten

De Echte Notaris

Ons digitale notariskantoor. Waar u eenvoudig, makkelijk, snel én veilig zelf uw akte opstelt of wordt geadviseerd.

Meer weten

Bewind Partners

Staat u graag bij met de diensten bewindvoering, inkomens- en budgetbeheer, volmacht en toezicht.

Meer weten

NICO

Landelijk samenwerkingsverband van 15 grote notariskantoren. Door de kracht van het delen worden resultaten bereikt die afzonderlijke kantoren nooit kunnen bereiken.

Meer weten

Executeursdiensten.nl

Biedt met een landelijke dekking een volwaardig pakket van diensten voor Goede Doelen en particulieren voor het afwikkelen van nalatenschappen.

Meer weten

Novex

Belangenorganisatie voor executeurs, vereffenaars en levensexecuteurs. Voor zowel particulieren als leden. Veel collega’s zijn hierbij aangesloten en worden jaarlijks geschoold.

Meer weten

BIM legal

De bouwsector heeft met BIM Legal een zeer krachtig middel tot haar beschikking. Regie op vele innovaties bij aanpalende diensten of sectoren.

Meer weten

Evidend

Samen met Evidend B.V. heeft Westport Notarissen het digitale aandeelhoudersregister ontwikkeld. Online en altijd up-to-date.

Meer weten

EPN

De grootste specialistenvereniging in het notariaat op het gebied van estate planning. De leden dienen punten te behalen en komen een aantal keer per jaar bij elkaar voor vakinhoudelijk overleg.

Meer weten

Stichting Executele Partners

Biedt particulieren de volledige afwikkeling en ontzorging bij de afwikkeling van een nalatenschap. Niet alleen juridisch en fiscaal, maar ook praktisch.

Meer weten

IBAC

Financieel toezicht bij levenstestamenten is vanaf nu mogelijk met de software van IBAC B.V.

Meer weten

Vereniging Ondernemingsrechtspecialisten Notariaat

Biedt een kennisplatform voor ervaren en startende beroepsbeoefenaars.

Meer weten

ons team

Wij denken graag vooruit en met u mee. Een duidelijke uitleg, goed verzorgd en representatief. Dat stelt u vast op prijs.

We geven antwoord op een wereld die steeds digitaler wordt. Een wereld waarin leven en werken niet aan grenzen gebonden is.

nieuws