Projectontwikkeling

Wij durven te stellen dat wij experts zijn op het gebied van projectontwikkeling. Met onze jarenlange ervaring, creativiteit en ons enthousiaste team begeleiden wij projecten kundig en in een hoog tempo.

Wij hebben, als notaris in vastgoed,  grote ervaring op het gebied van projectontwikkeling. Ieder project en ieder stadium in een project heeft zijn eigen kenmerken en bijzonderheden. De eerste fase waarin een project vorm krijgt tot aan de bouw en overdrachtsfase. Ieder project kan Westport Notarissen aan: groot- of kleinschalig, binnenstedelijk of in een uitleggebied, langdurige begeleiding van projecten die vele fases en vele jaren omvatten, met leveringen aan beleggers en natuurlijk aan particulieren, tot complexe splitsingen of structuren met bijbehorende facetten.

Ondersteuning nodig bij andere zaken omtrent vastgoed? Wij zijn dé notaris voor advies over een een levering hypotheek en meer.

Wat maakt onze dienstverlening uniek?

Wij zijn creatief en innovatief. Zetten dit in om vanaf de start mee te denken. Bij de projectontwikkeling ervaart u dat. Bij het vastleggen van de afspraken tussen de gezamenlijke ontwikkelaars, het vormen van de kadastrale percelen, het geven van fiscale adviezen, het realiseren van kostenbesparingen en het opstellen van de verkoopstukken en modelakten.

Wij zijn groot. Wij zijn in staat om projecten in korte tijd startklaar te maken. De overdrachten aan de uiteindelijke kopers kunnen vervolgens in een hoog tempo plaatsvinden. Een snel, efficiënt en grondig proces, wat benodigde voorfinancieringen beperkt. De ontwikkelaar houden we daarbij voortdurend op de hoogte van de stand van zaken.

Wij hebben kennis. Van de regio Westland en Rotterdam, maar ook van de provincie en landelijk.

Wij hebben contacten. Met gemeenten, opstalrechthouders en andere betrokkenen. Wij werken voor aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedfinanciers en -beleggers, maar ook decentrale overheden en woningcorporaties.

Met expertise en betrokkenheid. Wij zijn er voor u.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan


    meer diensten