Onze diensten

Iedereen moet zich thuis voelen bij ons. Of het nu gaat om alles op het gebied van vastgoed, om personen- & familierecht of ondernemingsrecht.

Relatie & familie

Gaat u trouwen, samenwonen, of wilt u dat alles goed geregeld is wanneer u komt te overlijden?

Onze afdeling Personen- & Familierecht helpt u bij al uw persoonlijke zaken. Van de afwikkeling van nalatenschappen, het opstellen van uw huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomst of testament tot estate planning.

Relatie & familie

Onderneming

Ambitie. Focus. Risiconemer. U bent een ondernemer pur sang. Met onze juridische specialisatie staan wij voor u klaar, nationaal en internationaal.

Onze afdeling Ondernemingsrecht heeft een brede specialistische kennis, van de internationale overnamepraktijk tot en met agrarisch (tuinbouw)recht.

Onderneming

Vastgoed

Thuis in de begeleiding van complete nieuwbouwprojecten en commercieel vastgoed, het opstellen van turn key overeenkomsten en het vestigen van zekerheden. Maar ook de levering aan de particulier. Wij regelen het voor u.

Onze afdeling Vastgoed heeft een groot netwerk, specialistische kennis en werkt snel.

Vastgoed

voor u

Meegaan met de dynamiek van de wereld om ons heen, vooroplopen in nieuwe technieken en toepassingen, anticiperen op veranderingen en toch het persoonlijk contact, het belang van u, onze klant, centraal stellen. Wij willen een partner zijn binnen families, bij bedrijven, voor ondernemers, instellingen en overheden.

Contact

Waarschuwing: Dit formulier kan alleen gebruikt worden als JavaScript geactiveerd is in je browser.

Rotterdam
Weena 592
3012 CN Rotterdam

Postbus 1330
3000 BH Rotterdam

Routebeschrijving

Naaldwijk
Galgepad 21
2671 MV Naaldwijk

Postbus 70
2670 AB Naaldwijk

Routebeschrijving

Wateringen
Heulweg 2
2291 BX Wateringen

Postbus 70
2670 AB Naaldwijk

Routebeschrijving

085-0133600
info@westportnotarissen.nl