Notarieel jurist Vastgoed Nieuwbouw

4-5 dagen
HBO
Westland

Westport Notarissen zoekt een notarieel jurist vastgoed nieuwbouw. Per 1 januari 2025 fuseren wij met Hermans & Schuttevaer Notarissen en gaan we samen verder als Westvaer. Wil jij straks werken bij het grootste onafhankelijke notariskantoor van Nederland? Lees dan verder!

Wat ga jij doen?

Haal jij voldoening uit het behandelen van dossiers, het beheren van cliëntrelaties en het bijdragen aan de optimalisatie van werkprocessen? Word je enthousiast van het geven van voorlichting en advies aan cliënten? Wil je jouw juridische kennis in de praktijk brengen én verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie zorg je voor de voortgang en voltooiing van dossiers, inclusief de financiële afhandeling. Je stelt akten en adviezen op en verzorgt de correspondentie. Daarnaast ben je proactief in het signaleren van mogelijke verbeteringen in werkinstructies en interne richtlijnen. Kom jij ons team versterken?

Over Westport Notarissen

Wij zijn een notariskantoor van nu en van de toekomst. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Onze waarden zijn ‘professioneel, innovatief en betrokken’.

Wij zijn betrokken bij onze klanten en bij elkaar. Daarom hebben wij ons eigen vitaliteitsprogramma, houden we van gezellige borrels en zijn veel collega’s bestuurder, toezichthouder of adviseur bij lokale instellingen. Een voorbeeld daarvan is de Westport Foundation.

Wij ontwikkelen digitale innovaties waarbij we onze notariële waarden van ‘rechtszekerheid en vertrouwen’ integreren. Denk bijvoorbeeld aan BIM Legal. Zo kunnen wij ons focussen op zaken waar wij goed in zijn.

Over de functie

Als notarieel jurist word je ingewerkt door een zeer ervaren team van specialisten op het gebied van onroerend goed. Met veel plezier leren zij je alle facetten van dit vakgebied kennen: van het opstellen van koop- en leveringsakten tot het begeleiden van nieuwbouwprojecten. Jij bent de onmisbare schakel in het juridische proces rondom de ontwikkeling en verkoop van nieuwbouwprojecten.

Over de afdeling

Ons team Vastgoed is groot en verspreid over onze vestigingen in Naaldwijk en Rotterdam. De afdeling bestaat uit notarissen, toegevoegd notarissen, een directeur vastgoed, kandidaat-notarissen en een groot team van paralegals, legal support medewerkers en juridisch specialisten.

Wij blinken uit in projectontwikkeling en werken zowel voor grote projectontwikkelaars als particulieren. Onze expertise strekt zich uit over diverse zaken, waaronder de koop, verkoop en levering van onroerende zaken. In onze werkwijze staan vernieuwing en innovatie centraal.

In onze werkwijze zijn wij vernieuwend en innovatief.

Wat zoeken wij?

Wij zijn natuurlijk op zoek naar een fijne nieuwe collega. Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt een afgeronde HBO rechten
  • Je hebt de opleiding tot Register Notarisklerk afgerond of bent hiermee bezig
  • Je werkt accuraat
  • Je neemt jouw verantwoordelijkheid en regie over je werkzaamheden
  • Zelfredzaamheid vinden wij belangrijk
  • Je denkt actief mee over verbeteringen van werkprocessen
  • Je bent sociaal en wandelt makkelijk bij collega’s naar binnen voor vragen of om samen te werken

Ben jij al verder gevorderd in je carrière of zelfs een ervaren notarieel jurist? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook in dat geval ben je van harte welkom om ons team te versterken!

 

Wat bieden wij?

Je werkt bij ons in een jong team van gezellige collega’s. Wij hebben een open cultuur en weinig tot geen hiërarchie. Wat wij je nog meer bieden:

  • Jouw beroepsopleiding wordt door ons betaald
  • Een goede werk-privé balans
  • Reiskostenvergoeding
  • Je krijgt verantwoordelijkheid over jouw taken, maar wordt ook goed begeleid (coaching on the job)
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract
  • Westport Fit (vitaliteitsprogramma) en een actieve Personeelsvereniging

Ben je enthousiast geworden over deze functie?

Wij maken graag kennis met je. Vul het digitale sollicitatieformulier in en onze Manager HR Carola Kalkman neemt contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.