Westport Notarissen kleurt geel voor de Tour de France Femmes

05-08-2024

Net als de top-rensters van de Tour de France Femmes, springen ook wij op de fiets.

Het aftellen is begonnen! Terwijl de Tour de France Femmes op 12 augustus door onze regio raast, fietsen ook de medewerkers van Westport Notarissen fanatiek mee. Niet op de racefiets, maar op de spinningfiets. Allemaal om geld op te halen voor het goede doel.

Op 12 augustus (in Westland) en 13 augustus (in Rotterdam) daagt een team van veertig enthousiaste collega’s zichzelf uit met een virtuele beklimming van de legendarische Alpe d’Huez. Elke virtuele meter brengt ze een stap dichter bij hun doel: voor iedere afgelegde meter doneert de Westport Foundation een bedrag dat ten goede komt aan Beukenrode Palliatieve Thuiszorg& Hospice in Naaldwijk en Hospice de Vier Vogels in Rotterdam.

De voorbereidingen zijn in volle gang: de fietsen zijn gesmeerd, de gele tenues liggen klaar en het juichen wordt geoefend. Want hoe bijzonder is het dat zo’n groot evenement langskomt? Een goed moment om in beweging te komen, de sfeer van de Tour de France te proeven en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Dus: klaar voor de start…

Deze actie is een initiatief van Westport Fit, in samenwerking met de Westport Foundation. Vitaliteitsprogramma Westport Fit regelt sportieve activiteiten en gezonde traktaties voor medewerkers van Westport Notarissen. De Westport Foundation zet zich in voor de maatschappij en organiseert activiteiten met een dubbel doel: geld inzamelen voor goede doelen én zelf de handen uit de mouwen steken om anderen te helpen.

Westport Notarissen fuseert per 1 januari 2025 met Hermans & Schuttevaer Notarissen. Samen gaan we verder onder de naam Westvaer.