Werkplezier is belangrijk

Voor ons is het van groot belang dat je met plezier naar je werk gaat. Naast onze leuke collega’s, helpen ook onze arbeidsvoorwaarden hierbij.

Vrije tijd

Onze werkdagen zijn 7,5 uur per dag. Wij hebben 25 vakantiedagen en zijn goede vrijdag vrij. Zo kan je heerlijk op vakantie en een lang weekend weg.

Reiskostenvergoeding

Woon je wat verder weg? Geen probleem. Wij bieden je natuurlijk een reiskostenvergoeding. Dit doen wij vanaf 10 km (€0,19 ct per km).

Persoonlijke ontwikkeling

Wij geven jou alle ruimte om jouw toegevoegde waarde te laten zien. Ook met opleidingen kan jij je verder ontwikkelen. Ben je kandidaat-notaris? Jouw beroepsopleiding en in de toekomst een Grotius opleiding is voor ons vanzelfsprekend.

Westport Fit

Wij hebben ons eigen vitaliteitsprogramma. Met aandacht voor jouw gezondheid, beweging en mind. Zo krijg je om de week een verse smoothie of soep. Organiseren wij challenges (zoals een ommetje of springtouwen) en organiseren wij de ‘spring op je fiets’ maanden.

Personeelsvereniging

Onze personeelsvereniging zit niet stil en organiseert gedurende het jaar leuke activiteiten. Zo hebben wij een online pubquiz, qauranteambuilding gedaan en wordt je af en toe verrast met een heerlijke lekkernij.

Kantoorborrel

Samen zijn vinden wij belangrijk. Daarom organiseren wij iedere twee maanden een kantoorborrel met al onze collega’s. Deze vinden in zowel Rotterdam als Westland plaats.