Maak kennis met Marieke

Maak kennis met Marieke, onze kandidaat-notaris op het gebied familie-en erfrecht in Rotterdam.
Op deze pagina vindt u informatie over haar, de diensten en de werkwijze van Westport Notarissen.

Maak kennis met Marieke

Marieke is onze kandidaat-notaris in Rotterdam. Ze werkt op de afdeling familie-en erfrecht en u kunt bij haar terecht voor al uw familierecht zaken. Van het opstellen van de huwelijkse voorwaarden tot het opstellen van een levenstestament. Marieke heeft gestudeerd aan de Universiteit Leiden en heeft daarna de Beroepsopleiding notariaat gevolgd.

Mail Marieke

Diensten familierecht

Binnen de sectie familie-en erfrecht worden meerdere diensten aangeboden. U kunt bij ons terecht voor de volgende zaken: levenstestament, testament, afwikkeling van nalatenschap, executeur, bewind, samenlevingsovereenkomst, huwelijkse voorwaarden, familiebank, schenken, voogdij en estate planning. Wij helpen u graag bij al deze zaken.

Onze werkwijze

De eerste stap is om een afspraak te maken met Marieke voor een bespreking van de akte. U vertelt haar uw wensen zodat zij een passend advies kan vormen. Daarna ontvangt u een prijsopgave voor het vastleggen van uw wensen in de notariƫle akten. Na acceptatie worden uw wensen in de akten vastgelegd.
De ontwerpakten worden met u gedeeld. Na controle van de ontwerpakten maakt u een tweede afspraak met Marieke voor de ondertekening van de akten. De handtekeningen worden gezet nadat duidelijk is dat u alles begrijpt. U ontvangt een afschrift van de notariƫle akten en de originele akten bewaren wij in de kluis.

Vragen over familie-en erfrecht? Neem contact op met Marieke!

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!