Genomineerden MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs bekend

06-10-2021

Na constructief overleg heeft de jury van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs een keuze gemaakt uit ruim 50 voorgedragen bedrijven. Deze lijst was mede samengesteld door publieksinzendingen. De jury staat onder leiding van voorzitter Lars Boellaard, notaris en managing partner bij Westport Notarissen. Uit de drie genomineerde bedrijven zal uiteindelijk dé winnaar van de ondernemersprijs in Westland worden gekozen.

De genomineerden zijn:

Biersteker

Het bedrijf verhuisde aan het begin van dit jaar en ligt nu goed zichtbaar aan de doorgaande weg op bedrijfsterrein Elsenbos in Naaldwijk. Biersteker is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van bouw-, dak-, en geveltechniek en is gevestigd in een van de meest duurzame bedrijfspanden van Westland en omstreken.

GJ, dé HR-partner

Ooit begonnen als een uitzendbureau in de agrarische sector heeft GJ zich doorontwikkeld tot dé HR-partner voor elke organisatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Naaldwijk, nevenvestigingen in Hilversum en in Brabant creëren een landelijke dekking van een breed palet aan diensten op HR-gebied.

JPT

Een gezonde geest én een gezond lichaam. Hiervoor staat JPT in Naaldwijk. De formule is zeer breed en beslaat o.a. coaching, fysiotherapie, personal training en voedingsadvies. ‘JPT community’ richt zich op ondernemers; ondernemende mensen ontmoeten elkaar in een ongedwongen setting en werken aan een gezonde lifestyle.

Deze maand gaat de jury bij de bedrijven op bezoek en wordt net als ieder jaar een meewerkstage gelopen. Op 25 november wordt de winnaar bekendgemaakt in de Oude Kerk in Naaldwijk. Het feest is verschoven naar de avond en zal het thema ‘A touch of gold’ krijgen.