Genomineerden MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs bekend

03-10-2022

Uit maar liefst 160 aanmeldingen zijn drie genomineerden gekozen.

Er zijn maar liefst 160 aanmeldingen van Westlandse ondernemingen binnengekomen bij MKB Westland. De jury van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs heeft na goed overleg een selectie gemaakt uit deze aanmeldingen. Onder leiding van voorzitter Lars Boellaard, notaris en managing partner bij Westport Notarissen, is het de jury gelukt drie mooie bedrijven te nomineren. Uit de drie genomineerde bedrijven zal uiteindelijk één winnaar er met de ondernemersprijs vandoor gaan.

De genomineerden zijn:

Argos

De specialist in verpakken én beschermen is vorig jaar uitgebreid met een nieuw kantoor en magazijn in Honselersdijk. Argos is actief in de bouw, sierteelt, AGF, retail, food en industrie. Naast dat ze lokaal bekend zijn weten ook internationale klanten hen te bereiken. De jury is heel benieuwd naar alle innovatieve verpakkingsoplossingen van Argos.

VS Cycling

Al 18 jaar een begrip binnen en buiten Westland als het gaat om wielersport. Een onderneming met grote merken, persoonlijke service, een prachtige webshop en eigen werkplaats. Begonnen met een kleine winkel en een grote droom; dé mooiste wielerspeciaalzaak van Nederland worden. Of dit gelukt is gaat de jury komende maand beoordelen.

Kemeling Kunststoffen

Een familiebedrijf dat zich ‘expert op het gebied van kunststofconstructiewerk’ noemt en waarbij duurzaam ondernemen niet meer weg te denken is. Zij ontwikkelen, produceren en leveren tanks, putten, kisten en uiteenlopende innovaties. Wist je dat ze zelfs de bekende ‘Westlander’ in kunststof vervaardigen? Zal Kemeling de jury verrassen? Op 24 november komen we erachter!

Uitreiking
Deze maand gaat de jury bij de bedrijven op bezoek en wordt net als ieder jaar een meewerkstage gelopen. Op 24 november wordt de winnaar bekendgemaakt in de Oude Kerk in Naaldwijk.