Het nieuwe notariskantoor: Westport Notarissen

02-06-2020

De notarissen van Westland Partners N.V. en Van Heeswijk Notarissen N.V. zijn per 1 juni 2020 gefuseerd. De naam het van nieuwe kantoor is Westport Notaris-sen.

Westport Notarissen staat voor waar de kantoren vandaan komen: de toonaangevende Greenport van het Westland en The Port of Rotterdam. Het kantoor is full-service binnen vastgoed, ondernemingsrecht en personen- en familierecht.

Het nieuwe notariskantoor

“Een fusie van de twee gerenommeerde notariskantoren geeft perspectief.” zo verklaart mr. Lars Boellaard, notaris en managing partner bij Westport Notarissen. “Het speelveld van de notaris verandert snel. Willen wij op termijn relevant blijven, is het noodzakelijk de krachten te bundelen. Digitalisering, internationalisering en de steeds hogere eisen die aan het notariaat gesteld worden, maken dat schaalgrootte wenselijk is.”

Dichtbij en betrokken

De schaalgrootte betekent niet dat er door het nieuwe notariskantoor afstand ontstaat. “Iedereen zal zich thuis voelen bij Westport Notarissen, of het nu gaat om alles op het gebied van familierecht, om onroerend goed of om (internationaal) ondernemingsrecht. Groot of klein, wij staan altijd naast onze cliënten en bieden een goed advies en juridische zekerheid. Wat dat betreft blijft de dienstverlening dus vertrouwd” legt notaris mr. Steffie Michels uit. “Bovendien blijft de maatschappelijke betrokkenheid bij regionale verenigingen, instellingen en de overheid.” vult Boellaard aan. Wij blijven verantwoordelijkheid nemen voor onze medewerkers, onderneming en onze omgeving.”

De vestigingen

Met ongeveer 100 medewerkers behoort het kantoor tot de tien grootste van Nederland. De drie vestigingen in Naaldwijk, Wateringen en Rotterdam blijven gehandhaafd.