Kantoor Wateringen

Het pand van de Rabobank aan de Heulweg in Wateringen is verkocht aan Koornneef Vastgoed & Ontwikkeling. Raak Notarissen en Westport Notarissen blijven gevestigd in dit pand.

Rabobank heeft het pand aan de Heulweg in Wateringen verkocht aan Koornneef Vastgoed & Ontwikkeling. Dit brengt Westport Notarissen en Raak Notarissen geen veranderingen.

Rabobank stopt

Rabobank verlaat het pand aan de Heulweg in Wateringen. Zij waren vanaf maart al gesloten door de komst van het Covid-19 virus. Het bezoek aan het kantoor nam de afgelopen jaren al steeds verder af. De digitale ontwikkelingen waren er al maar in de afgelopen maanden zijn deze steeds belangrijker geworden en geoptimaliseerd. Met die reden heeft de Rabobank definitief besloten om het kantoor te sluiten.

Wat betekent dit voor Westport Notarissen en Raak Notarissen?

Koorneef Vastgoed & Ontwikkeling wordt de nieuwe eigenaar van het pand in Wateringen. Zij zijn voornemens om hier een supermarkt te ontwikkelen en een grotere parkeerplaats om het parkeerprobleem in het centrum van Wateringen op te lossen. Voor Westport Notarissen en Raak Notarissen verandert er niets. Zij blijven werkzaam vanuit het bestaande kantoor. U bent dus ook nog steeds welkom op ons kantoor aan de Heulweg.

Westport Notarissen en Raak Notarissen blijven werkzaam op het kantoor aan de Heulweg in Wateringen.