Kom naar Woonstart Westland! Kom van je bank af!

28-08-2023

Wij ontmoeten je graag op de Woonstart Westland. Maandagavond 25 september 2023. Tot dan!

Ben jij een jonge enthousiaste woningzoeker die droomt van een eerste eigen plekje in het prachtige Westland en omgeving? Maar merk je dat het tegenwoordig een flinke uitdaging is om een woning te bemachtigen? Geen zorgen! Na Woonstart Westland weet je wat je te wachten staat: van je zoektocht op Funda, tot aan je handtekening onder het koopcontract.

Waarom Woonstart Westland?

Wij begrijpen dat de zoektocht naar een eerste woning soms overweldigend kan zijn. De stijgende huizenprijzen en de schaarse beschikbaarheid van woningen maken het voor starters niet altijd makkelijk om een woonplek te vinden. Maar we laten je niet in de kou staan! Tijdens Woonstart Westland geven we jou een frisse blik op de huidige woonmarkt en heel veel praktische tips.

Wat kun je verwachten?

Maandag 25 september vanaf 18:30 uur kun je letterlijk de route van oriënteren op een woning tot en met de aankoop van je droomhuis doorlopen. Elk heel uur start een talkshow, gepresenteerd door Rob Veenman. Hij gaat in gesprek met starters die hun ervaringen vertellen en persoonlijke tips delen. Je kunt dus zelf kiezen hoe laat je naar Woonstart Westland komt.

Op de startersroute vind je:

  • Olsthoorn Makelaars. Zij laten zien welke mogelijkheden je als starter hebt. Zowel in de bestaande woningmarkt, als bij nieuwbouwprojecten.
  • Westport Notarissen. Zij informeren je over het tekenen van de overeenkomsten en de mogelijkheden van een samenlevingscontract.
  • Hun adviseurs geven je een eerste indicatie van jouw financiële mogelijkheden.
  • Ook Gemeente Westland is aanwezig. Misschien is de starterslening wel iets voor jou?

Wanneer en waar?

Datum: maandag 25 september
Tijd: van 18:30 tot 22:00 uur
Locatie: Westlandtheater de Naald

Meld je nu aan!

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans om jezelf voor te bereiden op de spannende stap naar het bezitten van je eerste woning. Woonstart Westland is helemaal gratis, maar de kennis die je opdoet is onbetaalbaar.

Klik hier om je aan te melden. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Woonstart Westland.

empty sectie-geen