Notariskantoor Van Niekerk Huijzer sluit zich aan bij Westport Notarissen

02-01-2023

Per 1 januari 2023 is het Rotterdamse notariskantoor Van Niekerk Huijzer onderdeel van Westport Notarissen N.V. In tijden van schaalvergroting willen wij blijven groeien. Daarbij willen wij onze innovaties verder brengen. Wij zijn dan ook blij met de aansluiting van Van Niekerk Huijzer bij ons kantoor. In dit nieuwsbericht lichten notaris Hendrik Jan Huijzer en Lars Boellaard meer toe over de aansluiting.

De vastgoedpraktijk van Westport Notarissen is groot en blijft uitbreiden door innovatieve ontwikkelingen. Notaris Hendrik Jan Huijzer heeft er dan ook bewust voor gekozen om zich aan te sluiten bij dit kantoor. “Om goed voorbereid te zijn op de toekomst en de continuïteit van mijn kantoor te waarborgen zag ik dat het belangrijk is om krachten te bundelen. Ik heb mij daarom bewust bij Westport Notarissen aangesloten. Met mijn team verwacht ik een waardevolle bijdrage te leveren aan de vastgoedpraktijk. Daarbij vind ik het een groot voordeel dat ik mijn cliënten nu een breder dienstenpakket kan aanbieden op het gebied van familierecht en ondernemingsrecht.”

De aansluiting van notariskantoor Van Niekerk Huijzer is voor beide kantoren een waardevolle stap. Notaris Lars Boellaard licht toe: “De complexiteit van de samenleving, de verandering van het recht, automatisering en goed werkgeverschap zijn voor de kleinere kantoren lastiger te onderhouden. Het is dan ook vanzelfsprekend en zelfs noodzakelijk dat kantoren hun krachten bundelen. Wij zijn dan ook blij met de komst van de collega’s van notariskantoor Van Niekerk Huijzer.”

Per 1 januari 2023 is notariskantoor Van Niekerk Huijzer naar het kantoorpand van Westport Notarissen in Rotterdam verhuisd. Het adres is Weena 798a.