Notariskantoor Van Niekerk Huijzer sluit zich aan bij Westport Notarissen N.V.

07-07-2022

Per 1 januari 2023 zal het Rotterdamse notariskantoor Van Niekerk Huijzer zich aansluiten bij het in Rotterdam en Westland gevestigde notariskantoor Westport Notarissen.

Per 1 januari 2023 zal het Rotterdamse notariskantoor Van Niekerk Huijzer zich aansluiten bij het in Rotterdam en Westland gevestigde notariskantoor Westport Notarissen. Hierdoor wordt een verdere groei van de vastgoed- en familiepraktijk van Westport Notarissen gerealiseerd en wordt de dienstverlening voor de cliënten van Van Niekerk Huijzer uitgebreid.

De vastgoedpraktijk van Westport Notarissen is groot en blijft uitbreiden door innovatieve ontwikkelingen. Notaris Wim de Jong van Westport Notarissen kijkt daarom uit naar de samenwerking. “Met notaris Huijzer hebben wij de juiste versterking gevonden voor onze vastgoedpraktijk. Zijn specifieke kennis van complexe splitsingen in appartementsrechten en zijn ervaring bij het opzetten van nieuwbouwprojecten maken verdere groei mogelijk.”

Met het oog op de toekomst is de aansluiting van notariskantoor Huijzer voor beide kantoren een waardevolle stap. “Ik voorzie een ontwikkeling waarbij kleinere notariskantoren zich aansluiten bij grotere notariskantoren. De complexiteit van de samenleving, de verandering van het recht en de automatisering vraagt veel van een kantoor. Daarbij opgeteld is goed werkgeverschap voor de kleinere kantoren lastiger. Het is dan ook vanzelfsprekend en zelfs noodzakelijk dat kantoren hun krachten bundelen. Wij zijn dan ook blij met de komst van het kantoor en de medewerkers.” aldus notaris Lars Boellaard van Westport Notarissen.

Per 1 januari verhuist notariskantoor Van Niekerk Huijzer naar het kantoorpand ‘FIRST’ in Rotterdam. De huidige Rotterdamse vestiging van Westport Notarissen verhuist begin september al naar dit kantoorpand op het Weena. Bij Westport Notarissen werken in totaal ongeveer 100 medewerkers en notarissen. Het kantoor behoort daarmee tot de grootste notariskantoren van Nederland. Westport Notarissen is en blijft gevestigd in de twee mainports Rotterdam en Westland.

Op de foto v.l.n.r.: Wijnand van Eijck, Jennifer Fluitman-Marinussen, Wim de Jong, Steffie Michels, Lars Boellaard, Hendrik Jan Huijzer, Sawitrie Kanhai, Arjan Verrijp, Paul Bols