Themaprijzen MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2020 uitgereikt

18-11-2020

Vandaag heeft de jury van MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2020 de themaprijzen uitgereikt aan de drie genomineerde bedrijven.

Vandaag heeft de jury van MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2020 de themaprijzen uitgereikt aan de drie genomineerde bedrijven; Big Green Egg Europe, Buitelaar Metaal en Haar- & huidinstituut Westland. Morgen wordt bekendgemaakt wie er met de hoofdprijs vandoor zal gaan.

De uitreiking

Vanwege de coronamaatregelen is een kleine afvaardiging van de jury op bezoek gegaan bij de drie bedrijven; juryvoorzitter Lars Boellaard en MKB Westland-voorzitter Shirley Schelkers zijn samen met een cameraploeg van de WOS op pad gegaan.

Strategisch Ondernemerschap

Big Green Egg Europe uit De Lier is winnaar in de categorie ‘Strategisch Ondernemerschap’. Boellaard licht toe: “Wessel Buddingh’ en zijn team hebben strategisch goede stappen gezet, dat blijkt uit de snelle groei van het bedrijf. Ook zie je dat er aan het begin van de coronacrisis durf is getoond; er is direct een mega-order geplaatst in Amerika. Dat is strategisch ondernemen.”

Creatief Ondernemerschap

Buitelaar Metaal uit De Lier is winnaar in de categorie ‘Creatief Ondernemerschap’. “Richard Buitelaar en Dennis van Mil lopen over van de creativiteit, er wordt bij elke nieuwe aanvraag meegedacht met de klant. Er ligt niets kant en klaar in het schap. In de klantenkring zitten bijvoorbeeld Gemeente Westland en Restaurant de Wollebrand, maar ook JUMBO en Ben & Jerry’s.” zegt Boellaard.

Meest onderscheidend in de branche

Het Haar- & huidinstituut Westland uit Poeldijk  is winnaar in de categorie ‘Meest onderscheidend in de branche’. Boellaard geeft uitleg: “Kitty Verhagen-van Zijl is ooit begonnen als kapster en geraakte geïnteresseerd in problemen rondom de hoofdhuid en haaruitval. Het werd het begin van een prachtig instituut waarin klanten centraal staan en weer zelfverzekerd de deur uitgaan. Nu wordt er gewerkt met een team van elf mensen en komen klanten uit heel Europa naar Poeldijk.”

Donderdag 19 november wordt na het nieuws van 19:00 uur op de WOS bekendgemaakt wie de winnaar is van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2020.

Kijk donderdag 19 november om 19:00 uur mee naar de uitreiking van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2020 op de WOS!