Toch tweede hospice!

02-07-2020

Er komt toch een tweede hospice voor stichting Beukenrode!

Onze collega notaris mr. Lars Boellaard heeft namens Westport Notarissen alle werkzaamheden rondom de aankoop van de tweede locatie van Beukenrode geheel gesponsord. Meer weten over het hospice? Lees het onderstaande bericht of ga naar de website van Hospice Beukenrode.

Er komt toch een tweede hospice! Vorige week trok het bestuur van Beukenrode noodgedwongen de stekker uit het project ‘tweede hospice’. Door de voorgenomen bezwaarprocedure van enkele buren waren investeerders huiverig het pand aan de Magnoliastraat in ‘s-Gravenzande voor Beukenrode te kopen. De hoop om voor de deadline van deze week alsnog een koper te vinden leek vals.

Maar door deze noodkreet en de royale aandacht van de media konden alsnog gesprekken worden gevoerd met een achttal geïnteresseerde investeerders. Het mooie nieuws is: de aankoop van het pand door (anoniem blijvende) weldoeners is verzekerd! Het voorlopig koopcontract is vandaag getekend bij Westport Notarissen.

Het bestuur van Beukenrode gaat vol vertrouwen het vervolgtraject in. Het gaat dan om zaken als de vergunningaanvraag bij de gemeente, de verbouwing en de werving van nieuwe vrijwilligers. Voorzitter Henk Salome is opgelucht: ‘Als alles meezit kan Beukenrode in de tweede helft van 2021 de inwoners van de regio extra bedden in een hospice bieden, waarmee in de groeiende behoefte aan deze maatschappelijke zorg wordt voorzien’.

Notaris Lars Boellaard heeft namens Westport Notarissen alle werkzaamheden rondom de aankoop van de tweede locatie van Beukenrode geheel gesponsord.