Westport Notarissen richt Westport Foundation op

15-11-2021

De Westport Foundation is begin november opgericht.

Westport Notarissen heeft het initiatief hiertoe genomen omdat de overtuiging bestaat dat verantwoordelijkheid verder reikt dan de eigen onderneming. De collega’s van Westport Notarissen zetten zich middels de Westport Foundation in om daadwerkelijk iets voor een ander te betekenen.

Het idee voor een foundation is al enige tijd geleden geboren. Dat het nu invulling heeft gekregen, is dan ook een feestelijk moment. “Het uitdragen van onze waarde ‘betrokken’ wordt goed ingevuld door de Westport Foundation. Wij vinden het belangrijk om onze maatschappelijke betrokkenheid tastbaar te maken.” aldus Lars Boellaard, notaris en managing partner van Westport Notarissen.

Het bestuur van de Westport Foundation bestaat uit vier collega’s van Westport Notarissen. “Wij gaan diverse activiteiten met onze collega’s organiseren. Onze activiteiten hebben als doel om geld in te zamelen en te doneren aan goede doelen, of om letterlijk de handen uit de mouwen te steken voor anderen die dat nodig hebben”, aldus Nico van Bohemen, kandidaat-notaris bij Westport Notarissen en voorzitter van de Westport Foundation.

De Westport Foundation richt zich met name op de goede doelen en initiatieven in het werkgebied van Westport Notarissen. Er wordt gewerkt aan een website zodat goede doelen en initiatieven straks contact op kunnen nemen met de Westport Foundation.