Westport Notarissen 1 jaar!

07-06-2021

Hoera! Westport Notarissen bestaat één jaar! Met een feestelijk gebakje op ons bureau kijken wij terug op een succesvol eerste jaar.

Bent u benieuwd naar alles wat wij hebben gedaan? Bekijk onze infographic onderaan de pagina.

Door onze fusie kwamen wij in de top 10 van zelfstandige notariskantoren in Nederland. In een jaar zijn wij gegroeid tot een kantoor met ongeveer 100 medewerkers. Wij zijn trots op onze collega’s van  de secties vastgoed, ondernemingsrecht en familierecht. Op onze stafafdeling met HR, Finance & Control en Marketing & Communicatie.

Al een jaar voelen klanten zich thuis bij ons door onze gastvrije en professionele houding. Onze organisatie is krachtig en heeft een grote inhoudelijk toegevoegde waarde.
Wij lopen voorop. Zijn een notaris die staat voor rechtszekerheid en vertrouwen, maar dan 2.0. Zijn innovatief en omarmen digitalisering. Online identificeren en online ondertekenen zijn voor ons  de normaalste zaak van de wereld.

Wij maken de bewuste keuze voor sociaal ondernemerschap. In ons eerste jaar hebben wij 24 stichtingen en ondernemingen gesponsord. Wij zijn graag betrokken bij onze collega’s en klanten. Voor onze collega’s hebben wij het vitaliteitsprogramma Westport Fit opgezet. Met tips, gezonde traktaties en een eigen Instagrampagina geven wij ook in deze tijd aandacht aan hu vitaliteit. Natuurlijk zijn wij ook trots op onze dochterondernemingen.

Onze collega’s stellen hun kennis en kunde beschikbaar aan onze omgeving. Als bestuurder, toezichthouder of adviseur. Een ander voorbeeld is dat wij maatschappelijk betrokken zijn middels lidmaatschappen bij MKB, VNO-NCW, Lokale Alliantie tegen financieel misbruik, Rotary, Lions en Ronde Tafel.

Wij zijn trots op onze dochterondernemingen. Neem maar eens een kijkje op onze website:

Kortom: wat een mooi jaar! Op naar volgend jaar!

Bekijk hier onze resultaten.