Informatiebijeenkomst 'Schenken en nalaten' door Milieudefensie en Westport Notarissen

01-03-2023

Op vrijdag 31 maart organiseert Milieudefensie in samenwerking met Westport Notarissen  een speciale bijeenkomst over de mogelijkheden van schenken en nalaten en wordt de documentaire Duty of Care vertoond.

In deze bijeenkomst wordt door Marieke Boot de Vries (notaris bij Westport Notarissen in Rotterdam) een lezing gegeven over schenken met belastingvoordeel en het opstellen van een (levens) testament. Hierin worden vragen behandeld, zoals: wanneer is een testament nodig? Kan ik een goed doel opnemen in mijn testament en hoeveel bedraagt de erfbelasting?

Daarna wordt de unieke documentaire ‘Duty of Care’ vertoond. Deze documentaire krijgt lovende recensies en heeft de publieksprijs gewonnen op DOCVILLE (internationaal documentairefestival). Na afloop praten we na met Sjoukje van Oosterhout. Zij is inhoudelijk medewerker bij de rechtszaak tegen Shell en vanaf het eerste moment nauw betrokken bij de Klimaatzaak.

De bijeenkomst is op vrijdag 31 maart van 10:00-15:00 uur en vindt plaats in LantarenVenster in Rotterdam. Heb je interesse en wil je er graag bij zijn? Meld je aan voor donderdag 23 maart via: relatie.bijeenkomst@milieudefensie.nl of telefoon 020 5507 424.*

Kom je met twee personen? Dat kan! Geef het door bij de aanmelding.

*Na aanmelding ontvang je een bevestiging met het programma en de routebeschrijving naar LantarenVenster.