Westport Notarissen sponsort Hockey Vereniging Westland

20-05-2021

Westport Notarissen steunt Hockey Vereniging Westland door het aangaan van een driejarig sponsorcontract. Notaris Lars Boellaard en HVW-voorzitter Maarten van der Starre zetten daarvoor hun handtekening op maandag 17 mei jl.

Dat Westport Notarissen Hockey Vereniging Westland sponsort is een bewuste keuze. Het notariskantoor is actief betrokken bij verschillende maatschappelijke initiatieven. Daar hoort Hockey Vereniging Westland nu ook bij. In de komende drie jaar trekken de sponsorcommissie van HVW en Westport Notarissen met elkaar op om verder vorm te geven aan gezamenlijke maatschappelijke uitdagingen.

“Hockey Vereniging Westland is al meer dan 45 jaar een vereniging waar veel families van jong tot oud betrokken zijn als speler of vrijwilliger. De hockeyvereniging is gestart door oud-hockeyers die zeiden: ‘Het zou best leuk zijn om weer eens wat te gaan doen’. Deze uitspraak past goed bij de huidige situatie. Iedereen wil wel weer eens wat gaan doen. Op het gebied van sport, maar ook op het gebied van sociaal contact.”, aldus Maarten van der Starre. Die combinatie vindt Hockey Vereniging Westland belangrijk en dat steunt Westport Notarissen graag.

Mr. Lars Boellaard geeft aan:  “Wij zij ervan overtuigd dat onze verantwoordelijkheid verder gaat dan alleen de eigen onderneming. Het sponsoren van lokale maatschappelijke initiatieven van particulieren, ondernemers en verenigingen is hierin een belangrijk onderdeel. Daarom zijn wij blij dat wij ons voor de komende drie jaar als sponsor aan Hockey Vereniging Westland verbinden.”