Westport Notarissen sponsort MHV Evergreen in Maassluis. Het sponsorcontract werd afgelopen week door notaris Lars Boellaard en secretaris Mariska Vervloet getekend.

“MHV Evergreen is een vereniging met zo’n 350 leden. De kleinschaligheid zorgt voor een persoonlijke benadering. Wij noemen onszelf een familievereniging. Veel ouders hebben zelf ook bij Evergreen gehockeyd of doen dat nog steeds. Prestatie en recreatie zijn voor ons belangrijk. Samen sporten staat bij ons voorop.”, aldus Mariska Vervloet.

Westport Notarissen is ervan overtuigd dat haar verantwoordelijkheid verder gaat dan alleen de eigen onderneming. Daarom sponsort zij onder andere lokale sportverenigingen. Mr. Lars Boellaard geeft aan: “Wij zijn blij dat wij ons aan MHV Evergreen verbinden. Het familiegevoel, dichtbij en met elkaar zijn vinden wij belangrijke waarden. Tevens is het van groot belang dat de jeugd op een fijne manier met elkaar kan sporten. Het is mooi dat wij hier middels onze sponsoring een bijdrage aan kunnen leveren.”