GJ, Dé HR-partner winnaar MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2021

19-01-2022

GJ, Dé HR-partner uit Naaldwijk heeft de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2021 gewonnen.

GJ, Dé HR-partner uit Naaldwijk heeft de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2021 gewonnen. Dat werd woensdagmiddag bekend gemaakt tijdens een bezoek van een delegatie bestaande uit juryvoorzitter Lars Boellaard en MKB Westland-voorzitter Shirley Schelkers. De uitreiking op de eindejaarsbijeenkomst van MKB Westland in de Naaldwijkse Oude Kerk kon voor het tweede opeenvolgende jaar geen doorgang vinden. Naast de Ondernemersprijs kreeg GJ, Dé HR-partner ook een themaprijs voor ‘Meest maatschappelijk betrokken ondernemer’.

Juryvoorzitter Boellaard geeft een korte toelichting op het juryrapport: “Waar diensten mogelijk minder tot de verbeelding spreken, was de jury blij verrast door de organisatie die zij aantrof bij GJ, Dé HR-partner. De overgang van uitzendbureau voor de Westlandse glastuinbouw naar een volwaardige brede HR-dienstverlener is soepel gegaan. De conclusie is daarom snel getrokken dat er voortdurend wordt geïnnoveerd en sprake is van echt ondernemerschap. Eén van de doorslaggevende criteria voor de winst is het sociale gezicht van het bedrijf; de themaprijs is gewonnen omdat er betrokkenheid is bij veel maatschappelijke initiatieven en men het eervol vindt om iets terug te kunnen doen voor het gebied waar het bedrijf al jarenlang werkzaam is. Het is tevens een kunst om op een juiste manier te communiceren met verschillende partijen; klanten, flexkrachten en interne medewerkers. GJ, Dé HR-partner verstaat deze kunst als geen ander, zo creëert het bedrijf ambassadeurs in alle geledingen.”

Verder werden er themaprijzen uitgereikt aan Biersteker uit Honselersdijk (‘Meest vooruitstrevend in duurzaam ondernemerschap’) en JPT Personal Training & Coaching uit Naaldwijk (‘Meest onderscheidend in de branche’). De bedrijven werden geroemd om de unieke posities die zij hebben weten in te nemen in de circa 20 jaar van bestaan. “De genomineerde bedrijven hebben volop in de spotlights gestaan en het visitekaartje voor ondernemend Westland afgegeven. Daarom organiseert MKB Westland deze prestigieuze prijs! We hopen later dit jaar de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs voor de 15e keer uit te kunnen reiken, in het bijzijn van honderden ondernemers.” zegt Shirley Schelkers tenslotte.

Op de foto de winnaars van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs.