Ondernemerschap verdient juist nu aandacht

16-10-2020

Juryvoorzitter van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs Lars Boellaard spreekt over het ondernemerschap.

Lars

Boellaard

Notaris & Managing partner

Office


bekijk profiel

Lars Boellaard over ondernemerschap en de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2020. Ondanks dat het dit jaar anders zal zijn dan normaal kijkt hij uit naar de dertiende prijs die wordt uitgereikt op 19 november.

Juryvoorzitter van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs Lars Boellaard windt er geen doekjes om: “Ik ben erg blij dat we samen met MKB Westland hebben besloten om de prijs ook dit jaar uit te reiken. Het zijn uitdagende tijden en we zien dat ondernemers het lastig hebben vanwege de maatregelen die gelden. Er zijn ondernemers die veel mogelijkheden zien en deze oppakken. Juist nu verdient ondernemerschap aandacht. Dit is mooi om te doen en tegelijk ook erg belangrijk.” Alweer voor het dertiende opeenvolgende jaar is notaris Boellaard als juryvoorzitter betrokken bij de uitreiking en nog altijd is hij enthousiast over het werk: “Het is elk jaar weer anders, immers de genomineerde bedrijven wisselen iedere keer. Wat wel elk jaar terugkeert, is de prettige dynamiek in de jury. Het is mooi om in teamverband de juiste keuze te maken.”

Vakkundige jury

Uit alle aanmeldingen zal de zeskoppige jury, die onder leiding staat van voorzitter Lars Boellaard, drie bedrijven selecteren. “Deze drie bedrijven kunnen een bezoek verwachten van de juryleden; ze worden zelfs twee keer bezocht. Eén keer mag het bedrijf zichzelf presenteren en de andere keer werken de juryleden een middagje mee in het bedrijf. Zo kunnen we een goed beeld krijgen van de bedrijven. De WOS zal dit goed in beeld brengen, zodat iedereen kan meegenieten.” zegt Boellaard. De overige juryleden zijn voorzitter MKB Westland Shirley Schelkers, directeur Patijnenburg Inge Vermeulen, eigenaar NON Manon van der Ende, directievoorzitter Rabobank Westland Gerard van Hoeven en eigenaar De Winter Logistics en vice voorzitter MKB Westland Eric de Winter.

Aangepaste vorm

Op donderdag 19 november zal voor de dertiende keer de Westlandse Ondernemersprijs worden uitgereikt. Waar vorig jaar deze prijs nog de naam ‘MKB Westland Partners Ondernemersprijs’ droeg, zal de prijs vanaf deze editie doorgaan als ‘MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs’. Een fusie tussen de notariaatstak van Westland Partners en Van Heeswijk Notarissen uit Rotterdam ligt hieraan ten grondslag. De prijsuitreiking zal in een aangepaste vorm, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen, plaatsvinden.

Ondernemerschap verdient juist nu aandacht