Lars Boellaard

Notaris & Managing partner

office

Opleidingen

  • Notarieel recht, Rijks Universiteit Leiden
  • Nederlands recht, Rijks Universiteit Leiden
  • Postdoctorale beroepsopleiding
  • Leergang Executele, NOVEX
  • Estate Planning

Lidmaatschap

  • Nederlandse Orde van Executeurs (NOVEX)

Over Lars

Wat is het leukste aan werken bij Westport Notarissen?
Werken bij Westport Notarissen is mooi en uitdagend. De inhoud van de werkzaamheden is goed, maar ook de werksfeer met de collega’s is fijn. Met het vitaliteitsprogramma en de personeelsvereniging is er bovendien aandacht voor gezondheid en ontspanning.

Wat is het leukste aan jouw werk?
Het is een voorrecht om met Westport Notarissen te mogen werken aan de modernisering van het notariaat. Vanuit de kernwaardes van het notariaat – vertrouwen en rechtszekerheid – werken ik aan diverse innovaties. Om dat samen met een prettig en professioneel team te doen, maakt werken bij Westport Notarissen boeiend en steeds weer anders.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?
Naast het contact dat ik met cliënten in dossiers heb, geef ik als managing partner leiding aan de onderneming en het ondernemen. Die onderdelen gaan goed samen, omdat ik word gesteund door bijvoorbeeld kandidaat-notarissen s als het gaat om het vakinhoudelijke werk een sterk managementteam als het gaat om de onderneming. Een belangrijk deel van mij werk is dan ook het spreken met deze collega’s.

Wat doe jij graag in je vrije tijd?
Graag ga ik skiën of golfen – al is daar eigenlijk te weinig tijd voor. Ik luister ook graag naar podcasts over actuele onderwerpen. Met de hond op het strand wandelen doe ik in het weekend ook graag.

nieuwsoverzicht