Lars Boellaard

Notaris & Managing partner

office

Opleidingen

  • Notarieel recht, Rijksuniversiteit Leiden
  • Nederlands recht, Rijksuniversiteit Leiden
  • Postdoctorale beroepsopleiding
  • Leergang Executele, NOVEX
  • Estate Planning

Lidmaatschap

  • Nederlandse Orde van Executeurs (NOVEX)

Over Lars

Wat is het leukste aan werken bij Westport Notarissen?
Werken bij Westport Notarissen is mooi en uitdagend. Het werk zelf is boeiend en interessant en – ook heel belangrijk – er is een fijne werksfeer. Met het vitaliteitsprogramma en de personeelsvereniging is er bovendien aandacht voor gezondheid en ontspanning.

Wat is het leukste aan jouw werk?
Het is een voorrecht om met Westport Notarissen te mogen werken aan de modernisering van het notariaat. Vanuit de kernwaardes van het notariaat – vertrouwen en rechtszekerheid – werk ik aan diverse innovaties. Dat doe ik niet alleen, maar samen met een prettig en professioneel team. Dat maakt werken bij Westport Notarissen boeiend en steeds weer anders.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?
Ik heb contact met klanten én ik geef als managing partner leiding aan de onderneming. Die twee dingen gaan goed samen, omdat ik kan steunen op een sterk team. Denk hierbij aan de kandidaat-notarissen (als het gaat om vakinhoudelijk werk) en ons managementteam (als het gaat om de onderneming). Een belangrijk deel van mijn werk is dan ook het spreken met deze collega’s.

Wat doe jij graag in je vrije tijd?
Graag ga ik skiën of golfen – al is daar eigenlijk te weinig tijd voor. Ik luister ook graag naar podcasts over actuele onderwerpen. In het weekend maak ik graag strandwandelingen met de hond.

nieuwsoverzicht