Wij willen helpen - Gratis testamentcheck

15-05-2020

Het zijn ongewone tijden. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich zorgen maakt over of alles goed geregeld is. Daarom bieden wij u een gratis testamentcheck. In dit artikel leggen wij u uit hoe dit in zijn werk gaat.

Heeft u al eerder een testament op laten stellen, maar wilt u weten of alles nog aansluit bij de wet en uw wensen? Wij kijken graag geheel vrijblijvend uw testament na.

Hoe werkt het?

stap 1: Bel 0174-637500 en vraag naar een secretaresse van de sectie Familierecht om samen een passende oplossing voor het aanleveren van uw testament te bespreken. U kunt ook zelf aan de slag door uw bestaande testament te mailen naar: familierecht@westportnotarissen.nl. Vriendelijk verzoeken wij u uw telefoonnummer in de e-mail te vermelden, zodat wij makkelijk contact met u kunnen opnemen.

stap 2: Na ontvangst van uw testament neemt één van onze notarissen uw testament door. U ontvangt de terugkoppeling op uw testament per telefoon. Hierna kunt u beslissen of u aanpassingen wenst door te voeren.

stap 3: Wenst u de aanpassingen door te voeren? De notaris geeft u een vrijblijvende kostenopgave.

stap 4: Hoeft u niets te wijzigen? Dan hopen wij dat u weer een gerust gevoel heeft over uw testament.

Coronamaatregelen

Een testament moet in persoon bij de notaris getekend worden. Het tekenen per volmacht is niet mogelijk. In verband met het Coronavirus hebben wij natuurlijk de nodige maatregelen getroffen zodat u met een veilig gevoel langs kunt komen om uw testament te tekenen.

  • Wij schudden geen handen en houden gepaste afstand, minimaal 1,5 meter.
  • In alle spreekkamers en bij de balie zijn plexiglas schermen geplaatst, zodat er voldoende afstand is en u veilig uw akte kunt tekenen.
  • Wij schenken geen koffie of thee, er staan flesjes water op de tafels van de notarissen.
  • Iedere akte wordt met een nieuwe pen getekend.
  • De inrichting van kantoor is aangepast, zodat wij vanzelf meer afstand tot elkaar houden.
  • Wij werken in teams. Hierdoor is de bezetting op kantoor veel lager.
  • Onze kantoorpanden worden extra gereinigd.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Alle coronamaatregelen

nieuws en blogs